Klaar voor een nieuwe toekomst

Creando trekt naar Leuven

We hebben iets met bijzondere gebouwen ook nu weer. We zijn destijds gestart in Frame21 in Herentals, zijn nadien naar het NAC getrokken in Houthalen-Helchteren en sinds 01/01/2021 kan je ons in Leuven vinden. Aangezien telewerk de norm is willen we iedereen even laten ervaren in welke omgeving wij nu actief zijn ...

ons verhaal

Wie is Creando?

Liesbeth & Wim zijn de drijvende krachten achter Creando. De naam komt van het principe “Create & Do”, een bewuste keuze van de Co-founders om samen het verschil te maken tot aan de meet, want je wordt beoordeeld op het resultaat dat wordt neergezet.​​

Laatste nieuws

Lees onze blog

In de huidige marktsituatie moeten organisaties kleur bekennen, de juiste koers uitzetten en steeds sneller anticiperen op de zaken die op ons af komen.

Onze blog
Zin en onzin van persoonlijkheidstesten

Overal hoor je allerlei verhalen over de relevantie van de zogenaamde persoonlijkheidstesten. Er zijn believers en non-believers, maar is het pure perceptie of zijn er echte feiten die dit mee onderbouwen?

lees meer »
Onze blog
Moeten doelstellingen altijd SMART zijn?

Bij de start van een nieuw jaar maken velen plannen en koppelen daar doelstellingen aan vast. Deze keer niet aan de kerst- of nieuwjaarstafel, maar wel in online events op social media. Maar hoe concreet moeten deze doelstellingen geformuleerd zijn om te kunnen slagen?

lees meer »
Scroll to Top