onze activiteiten

Delen & Beleven

Onze expertise delen, een interactieve beleving waar we inzetten op het aanleren van specifieke vaardigheden, werken aan je persoonlijke effectiviteit en de focus op managementvaardigheden.

Activiteiten Creando I Delen & Beleven

Wij stellen al te vaak vast dat zowel grote organisaties als kleine KMO’s dezelfde type problemen tegen komen. Alleen is het voor kleinere KMO’s niet zo eenvoudig om evenveel middelen (capaciteit, budget, …) vrij te maken om tot de meest gepaste oplossing te komen.

KENNISWERKERS PUR SANG

 

Anderzijds zijn wij als adviseurs & coaches bij Creando kenniswerkers pur sang. Dat betekent dat wij over een rugzak vol met ervaringen, competenties, best practices beschikken. Zeer concreet omdat dit net nodig is in onze advies en begeleidingstrajecten.

Daarom willen we onze kennis en ervaring delen, op een belevingsvolle manier. Want zo zorgen we ervoor dat het blijft plakken en dat de deelnemers er echt mee aan de slag gaan.

VORMING & ONTWIKKELING

 

We bieden dan ook een vorming- en ontwikkelingspakket aan op vlak van je persoonlijke effectiviteit, managementvaardigheden, projectmatig werken, procesmatig denken, leiderschap, … . Persoonlijk geloven wij sterk in de beleving tijdens het leerproces en zo gaan we ook de kennisoverdracht organiseren. Een combinatie van e-learning, live sessies en F2F activiteiten. Op een praktische manier waarbij er telkens met een theoretisch kader wordt meegegeven en vooral veel oefeningen en interactie voorzien worden.

Vanuit Creando leveren wij zowel als coach vormings- en ontwikkelingstrajecten generiek of op maat van uw specifieke organisatie.

Zin om uw specifieke vraag met ons door te praten?

Maak een afspraak met Liesbeth of Wim. Dat kan meteen online!​

Waar kunnen we je nog mee helpen?

Nog meer activiteiten

In de huidige marktsituatie moeten organisaties kleur bekennen, de juiste koers uitzetten en steeds sneller anticiperen op de zaken die op ons af komen.

Adviseren & Begeleiden

Het klaarmaken van je organisatie voor de toekomst. De koers uitstippelen, een plan maken en samen op pad gaan naar concrete resultaten in lijn met het bedrijfs DNA.

Ondernemen & Professionaliseren

Het stimuleren van ondernemersvaardigheden en het professionaliseren van de teams binnen je organisatie met de focus op teamontwikkeling & teamcoaching.

Scroll to Top