onze activiteiten

Ondernemen & Professionaliseren

Het stimuleren van ondernemersvaardigheden en het professionaliseren van de teams binnen je organisatie met de focus op teamontwikkeling & teamcoaching.

Activiteiten Creando I Ondernemen en Professionaliseren

Wij stellen altijd dat innovatie ontstaat op het snijpunt van creativiteit en ondernemerschap. In onze markt moeten we echt inzetten op innovatie, maar dan moeten onze medewerkers intrapreneurs zijn. Het stimuleren van de ondernemersvaardigheden is dan immers cruciaal.

stimuleren van ondernemingsvaardigheden

 

Natuurlijk werk je vaak met een team. Dit kan vanuit verschillende dimensies ontstaan, maar het team is maar zo sterk als de zwakste schakel in het geheel. We moeten onze teams zo sterk mogelijk maken … dan krijgen we betere resultaten en veel meer werkplezier. Een win-win situatie voor de organisatie en voor ieder lid van het team.

Daarom zetten we ook zo bewust in om teamontwikkeling en teamcoaching. Dit kan door de inzet van specifieke tools op een generieke manier. Maar het kan ook in een veranderingstraject waar we een team op sleeptouw nemen en met het team aan de slag gaan op vlak van teamontwikkeling.

Vanuit Creando staan wij als coach bedrijfsleiders, KMO-zaakvoerders, en intrapreneurs bij in hun persoonlijke ontwikkeling met de focus op ondernemersvaardigheden. Daarnaast zetten wij sterk in op teamontwikkeling en teamcoaching op alle niveaus van het bedrijf (DC, MT, middle management, project teams, operationele teams, …)

Zin om uw specifieke vraag met ons door te praten?

Maak een afspraak met Liesbeth of Wim. Dat kan meteen online!​

Waar kunnen we je nog mee helpen?

Nog meer activiteiten

In de huidige marktsituatie moeten organisaties kleur bekennen, de juiste koers uitzetten en steeds sneller anticiperen op de zaken die op ons af komen.

Adviseren & Begeleiden

Het klaarmaken van je organisatie voor de toekomst. De koers uitstippelen, een plan maken en samen op pad gaan naar concrete resultaten in lijn met het bedrijfs DNA.

Delen & Beleven

Onze expertise delen, een interactieve beleving waar we inzetten op het aanleren van specifieke vaardigheden, werken aan je persoonlijke effectiviteit en de focus op managementvaardigheden.

Scroll to Top