onze activiteiten

Ondernemen & Professionaliseren

Het toekomstbestendig laten groeien en ontwikkelen van teams en individuen. Het stimuleren van ondernemerschap en ondernemingsvaardigheden op alle niveaus in de organisatie.

In een snel wijzigende wereld is het zaak om te blijven ondernemen vanuit het DNA én toch de markt niet uit het oog te verliezen. Voor de mensen die dit alles blijvend moeten realiseren, is dit niet altijd een eenvoudige opgave. De hamvraag is dan ook hoe mensen best ingezet kunnen worden in ‘transformerende organisaties’, hoe ze elke dag met ‘goesting’ aan de slag kunnen blijven en het beste van zichzelf kunnen geven zonder zich op te branden.

mensen laten groeien en ontwikkelen

 

Een duurzaam mensbeleid om engagement te creëren en ervoor te zorgen dat de energie van mensen bewaakt wordt, is dan ook een absolute uitdaging, die in de toekomst ook alleen maar groter zal worden.

Vanuit Creando helpen we zowel om je HR-beleid structureel uit te werken als begeleiden we gericht individuen en teams in een groeitraject om zo het menselijk kapitaal optimaal in te zetten als om hen te engageren en ervoor te zorgen dat ze elke dag in flow kunnen zijn.

teamontwikkeling

 

Bij teamontwikkeling gaan we samen op weg om 1 of meerdere teams een sprong te laten maken in de samenwerking, de onderlinge relaties, het proces én het resultaat dat ze neerzetten.

Dit kan als losstaande sessie, als traject waarbij telkens verder gegaan wordt in de groei en ontwikkeling van het team om ervoor te zorgen dat destructieve patronen doorbroken worden, gevoelige / onuitgesproken moeilijkheden bespreekbaar gemaakt worden. Dit kan ook als deel van een verandertraject waarbij dit deel uitmaakt van het transformatieplan.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat er (h)echte synergie, een efficiënt en effectief teamproces en een open feedbackcultuur ontstaat op alle niveaus van het bedrijf (DC, MT, middle management, project teams, operationele teams, …)

individuele ontwikkeling en stimuleren van ondernemerschap

 

Wij stellen altijd dat innovatie ontstaat op het snijpunt van creativiteit en ondernemerschap. In onze markt moeten we echt inzetten op innovatie. Medewerkers moeten dan hun verantwoordelijkheid nemen en intrapreneurs zijn. Het stimuleren van de ondernemersvaardigheden én het nemen van verantwoordelijkheid – waar je ook zit in een organisatie of wat ook je rol is – is dan immers cruciaal.

Vanuit Creando staan wij als coach bedrijfsleiders, KMO-zaakvoerders, en intrapreneurs bij in hun persoonlijke ontwikkeling met de focus op ondernemersvaardigheden én ondernemen vanuit wie ze zijn als persoon om op die manier elke dag met volle goesting aan de slag te (kunnen) gaan.

Zin om uw specifieke vraag met ons door te praten?

Maak een afspraak met Liesbeth of Wim. Dat kan meteen online!​

Waar kunnen we je nog mee helpen?

Nog meer activiteiten

In de huidige marktsituatie moeten organisaties kleur bekennen, de juiste koers uitzetten en steeds sneller anticiperen op de zaken die op ons af komen.

Adviseren & Begeleiden

Het klaarmaken van je organisatie voor de toekomst. De koers uitstippelen, een plan maken en samen op pad gaan naar concrete resultaten in lijn met het bedrijfs DNA.

Delen & Beleven

Onze expertise delen, een interactieve beleving waar we inzetten op het aanleren van specifieke vaardigheden, werken aan je persoonlijke effectiviteit en de focus op managementvaardigheden.

Scroll to Top