Over ons

Wie zijn wij?

Ons verhaal

Liesbeth & Wim werken al meer dan 20 jaar samen. Begin 2010 hebben ze samen Creando opgestart en hebben ze bewust gekozen om het advies en begeleidingsvak een eigenzinnige invulling te geven. Met hun ervaring in de consultancymarkt (in verschillende sectoren en business domeinen), de gedegen en pragmatische kennis van consulting- en coachingsmethoden, technieken en de bijhorende tools, ... gaan ze puur voor resultaat, in ieder project opnieuw. Ze leven zich helemaal in, in de context van hun opdracht, gaan ten volle voor kennisoverdracht in elk project, werken zo intens samen met het team van de opdrachtgever en dragen de projecten op weg naar waardevolle resultaten. Dat geeft hen net voldoening in hun rol ... en zorgt dat ervoor dat ze er elke dag opnieuw met plezier er tegenaan gaan.

“Als onafhankelijk zakelijke dienstverlener onze opdrachtgevers adviseren en begeleiden in het durven vorm geven en waarmaken van hun strategisch kader op een innovatieve manier.”

Missie Creando

Onze activiteiten

We verkiezen deze termen boven de klassieke woorden als (management) consultant, interim manager, training. De keuze van de zes werkwoorden in drie woordparen stelt duidelijk waar de focus ligt in onze activiteiten.

Adviseren &
Begeleiden

Het klaarmaken van je organisatie voor de toekomst. De koers uitstippelen, een plan maken en samen op pad gaan naar concrete resultaten in lijn met het bedrijfs DNA.

Delen &
Beleven

Onze expertise delen, een interactieve beleving waar we inzetten op het aanleren van specifieke vaardigheden, werken aan je persoonlijke effectiviteit en de focus op managementvaardigheden.

Ondernemen & Professionaliseren

Het stimuleren van ondernemersvaardigheden en het professionaliseren van de teams binnen je organisatie met de focus op teamontwikkeling & teamcoaching.

Hoe gaan we te werk?

Onze kerncompetenties en waarden bepalen de manier waarop wij werken. Van bij de start in 2010 hebben we bewust keuzes gemaakt. Wil je meer weten hierover, lees dan zeker verder.

Kerncompetenties

Kerncompetenties zijn voor ons een geheel van kennis en inzicht, vaardigheden en attitudes die essentieel zijn om ervoor te zorgen dat de juiste acties genomen worden:

  • Communiceren
  • Samenwerken
  • Organiseren
  • Veranderen (Transformeren)
  • Innoveren
Waarden

Onze waarden geven ons team richting zowel tijdens de samenwerking met elke opdrachtgever als algemeen in het zakelijk en persoonlijk doen en laten binnen Creando:

  • Vertrouwen & Verantwoordelijkheid
  • Integriteit & Openheid
  • Lef & Enthousiasme
Creatief & Innovatief

Wij hebben bewust geopteerd om:

  • niet de focus op een specifieke sector te leggen. Enerzijds omdat het gene waar wij echt goed in zijn niet echt sector gebonden is. Anderzijds is ons inlevingsvermogen zodanig groot dat wij ook creatieve en innovatieve oplossingen over sectoren heen kunnen aanbrengen.
  • ons breed op te stellen naar het veranderingsproces of transformatietraject waar wij onze visie, kennis, en ervaringen kunnen inbrengen om succesvolle projecten te realiseren
Samenwerken

Wij willen net de partner zijn die u helpt om u future-proof te maken en daarvoor werken we open en intens samen met de opdrachtgever, de leidinggevenden, de medewerkers maar evenzeer met uw externe partners. De samenwerking met uw externe partners (IT leveranciers, sociale secretariaten, interimkantoren, werving & selectie bureaus, accountants, juristen, fiscalisten, …) is voor ons evident.

Geografisch is Creando vooral actief in heel Vlaanderen en het Brussels Gewest. Daarnaast hebben wij een voorliefde voor internationale uitdagingen. Dat maakt dat we regelmatig projecten uitvoeren die buiten onze landsgrens treden.

Doelgroep

Onze diensten worden ingezet in een breed spectrum van doelgroepen. Zo werken we in de privé voor multinationals, grote Belgische bedrijven, KMO’s tot zelfs zeer kleine familiale ondernemingen. Maar evenzeer voor de overheid en lokale besturen, de non-profit en de sociale economie.

Als zakelijke dienstverlener werken wij in vertrouwen en met volle confidentialiteit naar onze opdrachtgevers. Daarom dat wij niet overal communiceren over wie onze klanten zijn en wat wij voor hen doen. Dat laten we over aan hen.

Interesse in onze diensten?

Wil je je bedrijf klaar maken voor de toekomst? Creando staat je graag met raad en daad bij.

Scroll to Top