Waarom ik voor een stage bij Creando koos!?

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Een jaar geleden begon ik mijn zoektocht naar een stageplek. Aangezien de stage zes maand duurt, vond ik het belangrijk om een stageplek te zoeken waar ik me goed bij voelde en die me veel kon bijleren. Ik zocht enerzijds een plaats waar ze mee zijn met de hedendaagse ontwikkelingen en waar ze het nieuwe werken in de praktijk omzetten. Maar anderzijds ook een plaats met warme mensen die hun werk graag doen en waar ik veel van kan bijleren. Met deze voorwaarden in gedachte, kwam ik uit bij Creando!

14 september begon ik eraan en vertrok ik naar het kantoor met veel zin om eraan te beginnen. Na een berichtje van Liesbeth ‘Veel succes met de start van je stage!!’ voelde ik me direct extra welkom. Op mijn eerste dag nam Wim me mee in een project omtrent dienstverlening, hij legde me het project uit, waarna ik er direct in kon vliegen. Wim verzekerde me dat fouten maken mag en nam regelmatig de tijd om me feedback te geven.

De volgende dagen werkte ik van thuis uit, wat goed past in het nieuwe werken waarnaar ik op zoek was. Het nieuwe werken spreekt mij aan omdat ik me hierdoor beter kan concentreren, mijn tijd zelf kan indelen en ik zo productiever ben. Door Wim zijn richtlijnen wist ik wat ik moest doen en stond ik op met goesting om eraan te werken. Door regelmatig een call met Wim, kreeg ik de nodige feedback en konden we samen dingen aanpassen en verder uitwerken. Ik ben blij met het vertrouwen dat ik krijg en met deze manier van samenwerken.

Mijn tweede week nam Liesbeth me mee op sleeptouw. We werkten samen aan virtuele trainingen en Liesbeth leerde me werken met enkele online tools zoals Mural en Microsoft Teams. Ze gaf me ook de kans om zelf een virtuele training mee te volgen, waarvan ik veel geleerd heb. Doordat Liesbeth me voldoende uitleg geeft en me veel wou bijleren, was het zeker een geslaagde week! 

De redenen waarom ik graag bij Creando wou werken als stagiaire zijn in mijn eerste weken alvast verzekerd, Wim en Liesbeth zijn warme mensen die het nieuwe werken in de praktijk omzetten en die me de kans willen geven om veel bij te leren!

Ook op zoek naar een stageplaats?

Contacteer ons en we kijken wat we kunnen doen.

Gerelateerde berichten
Scroll to Top